Welcome, Guest! Registration RSS

My site

Saturday, 2019-05-25
Main » 2010 » July » 16 » Shpallet konkursi per pranimin e studentve ne UP
1:06 PM
Shpallet konkursi per pranimin e studentve ne UP

Sot është shpallur konkursi për pranimin e studenteve të rinj. Afër 18 mijë studentë do të pranohen sivjet.
..

Ndërkaq, Këshilli i Fakultetit të edukimit njëzëri hedh poshtë Pasqyrën e propozuar të pranimit të studentëve të rinj për Fakultetin e Edukimit, sipas së cilës nuk do të regjistrohen fare studentë në Degët e këtij fakulteti në Prizren.Po ashtu nuk do të regjistrohen studentë në gjashtë programe studimi në Gjakovë dhe në pesë programe në Gjilan.
Programet në të cilat kjo pasqyrë nuk parasheh të regjistrohen studentë të rinj, janë të akredituara nga Agjencia e Akreditimit e Kosovës. Këshilli i Fakultetit kërkon që Fakulteti i Edukimit, Qendra në Prizren, të përfshihet në kuadër të Universitetit të Prizrenit ose të regjistrohen studentë në këtë fakultet, sic ka qenë deri më tani, në kuadër të UP-së.


Category: Lajme | Views: 1366 | Added by: bannqe | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: